Kerkradio

Beste zusters, broeders en belangstellenden,

Omdat de huidige situatie en maatregelen rond het corona-virus nog voortduren en onze erediensten niet op de gebruikelijke manier kunnen plaatsvinden, is er besloten om u op alternatieve wijze deze erediensten aan te bieden.

Met een klein team hebben we de mogelijkheid gecreëerd om in ieder geval de komende drie erediensten (Palmzondag, Goede Vrijdag en Pasen) door middel van kerkradio via internet uit te zenden. Deze erediensten zullen “live” worden uitgezonden via https://kerkdienstgemist.nl . het betreft alleen geluid (audio). Voor beeld hebben we de infrastructuur niet.

Je hebt geen gebruikersnaam/wachtwoord nodig. Bij “Zoek kerk” tik je gewoon “gvac” in en dan kun je verder naar de uitzendingen klikken. Er is ook een app voor Android en iOS beschikbaar via de Play Store/App Store, maar deze is niet noodzakelijk.

De erediensten vinden plaats op de volgende datums en we gaan ongeveer 5-10 minuten voor de eredienst begint “live”.

5 april 10:00 uur – Palmzondag
10 april 10:00 uur – Goede Vrijdag
12 april 10:00 uur – Pasen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om “live” mee te luisteren, dan kun je naderhand op een later tijdstip de uitzending nog eens beluisteren. We hopen op deze manier toch verbonden met elkaar te zijn.

Met vriendelijke groet,
Ed, Gert, Peter en Remco

VRAGEN? Vul het volgende formulier in en we zullen je vraag z.s.m. beantwoorden!